AROMATIC • 89 • Dore Glass Cleaner

Een aangenamer uitzicht krijg je als je door de schone ramen van het huis kijkt.

Geur Dore (Elite)
Inhoud 720ml
Doeltreffendheid laat geen reinigingssporen achter en geeft het oppervlak een glanzende afwerking, verwijdert effectief vet of hardnekkige vlekken
Topnoten karamel, sinaasappel, meloen, limoen, petitgrain, groene bladeren & grapefruit.
Hartnoten viooltjes, roos en lavendel.
Basisnoten witte muskus, amber en patchouli. 

Hoewel het in de winter koud en donker is, als de lente komt en de zon begint te schijnen, worden eventuele vingerafdrukken of vettig vuil duidelijk zichtbaar op de ramen van de kamer. Elke zonnestraal, die de kamer binnendringt, herinnert je eraan dat het tijd is om de ramen te poetsen en te genieten van netheid. Met de door ons gemaakte glasreiniger verwijder je zonder veel moeite ongewenst vuil en vul je het huis met exclusieve luxueuze geuren. Dit schoonmaakmiddel verwijdert snel en doeltreffend vettig en oud vuil van ramen en vensterbanken. Door zijn veelzijdigheid is het middel ook geschikt voor het reinigen van spiegels, glazen tafel, keramiek, staal of houten oppervlakken. Het reinigingsmiddel is uniek omdat het geen schoonmaaksporen achterlaat en een exclusieve glans geeft. We hebben ook je favoriete Dore geur in de samenstelling verstopt. Na het schoonmaakwerk zal deze geur je verrassen met zijn tonen van zoete karamel en citrus. Om het vuil te verwijderen hoef je alleen maar een kleine hoeveelheid van het schoonmaakmiddel op het te reinigen oppervlak te spuiten, en dan na een paar minuten af te nemen met een droge doek of papieren handdoek. Zijn de vlekken echter niet helemaal verdwenen, herhaal dan het schoonmaakproces en geniet van de gewenste netheid. De reiniger, die gemakkelijk en snel werkt, polijst je ramen onmiddellijk en vult je huis met exclusieve weelderige geuren!

Onze geparfumeerde glasreiniger samengevat:
Krachtige glasreiniger
Universeel product geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken
Verwijdert doeltreffend vettige of oude vlekken
Laat geen schoonmaaksporen achter en geeft het oppervlak een glanzend effect
De samenstelling van het product is aangevuld met Dore geur
Inhoud - 720 ml
Geproduceerd in Litouwen.

Ingrediënten: isopropanol <1%, 2-butoxyethanol <1%, anionic PAM <1%, scents, preservative (methylchloroisothiazolinone and methylisothiazolinone).

Attentie: Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag veiligheidshandschoenen, gebruik bescherming voor de ogen (gezicht). Zorg ervoor dat je de glasreiniger niet in de ogen of mond krijgt. Na contact met de huid: was de huid met water. Na contact met de ogen: voorzichtig enkele minuten spoelen met water.

6,95 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 5,74 €