AROMATIC • 89 • Geparfumeerd wasmiddel

Gras, aarde of vet - dit zijn slechts enkele soorten vlekken die een gemakkelijke uitdaging vormen voor een wasmiddel van topkwaliteit met de geuraroma's van CONEGÒN.

Inhoud 1000ml
Doeltreffendheid verwijdert effectief vet, melk, bloed, gras en andere vlekken
Topnoten sinaasappel, perzik, roze peper, watermeloen.
Hartnoten lavendel, jasmijn, patchouli, roos
Basisnoten kamille, muskus, tonka, vanille.

 In de dagelijkse drukte krijgt bijna iedereen te maken met allerlei soorten vlekken op zijn kleren: of het nu een broek is die vuil is vol aarde hangt of een T-shirt dat "versierd" is met vetvlekken na het koken of een trui die besmeurd is met wijn na een gezellige avond in het gezelschap van vrienden. We hebben een wasmiddel met de geuraroma's van CONEGÒN gemaakt, waardoor zulke voorvallen niemand verontrusten. Dit wasmiddel is bedoeld voor de handwas en de wasmachine. Het product is werkzaam bij een temperatuur van 15-60ºС. Daarom worden vet, melk, bloed, gras, wijn, thee en andere vlekken doeltreffend verwijderd. Kenmerkend voor het wasmiddel is dat het niet alleen hardnekkige vlekken perfect reinigt, maar ook de stof verrijkt met exclusieve aroma's van sinaasappel, muskus en vanille. Aanbevolen voor gekleurde en zwarte stoffen. Tijdens het gebruik moet het wasmiddel worden gedoseerd afhankelijk van hoe vuil de kleren zijn en de hardheid van het water. Voor een langdurige geurintensiteit wordt aanbevolen om tegelijkertijd CONEGÒN wasverzachter te gebruiken. Deze wasverzachter zorgt voor extra zachtheid van de gewassen kleding, voorkomt statische elektriciteit van de kleding en vergemakkelijkt het strijken. Dit doeltreffende en snelwerkende wasmiddel verwijdert eventuele vlekken uit de kleding, verrijkt de stof met de geuraroma's van CONEGÒN en zorgt ervoor dat je actief kan genieten van het leven!

Ons wasmiddel met CONEGÒN samengevat:
Krachtig wasmiddel met de geuraroma's van Conegon.
Verwijdert doeltreffend vet, melk, bloed, gras en andere vlekken.
Voor gekleurde en zwarte stoffen.
Aanbevolen om samen met CONEGÒN wasverzachter te gebruiken.
Inhoud - 1000 ml
Vervaardigd in Litouwen

Ingrediënten: Anionic surfactants pam 5-15%, nonionic surfactants PAM <5%, EDTA and its salts <5%, parfum (benzyl salicylate, iso E super, linalool, helional, hydroxycitronellal), enzymes, preservative (dimethylol glycol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Opgelet: Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen, gebruik bescherming voor de ogen (gezicht). Pas op dat je het wasmiddel niet in je ogen of mond krijgt. Na contact met de huid: spoel de huid af met water. Na contact met de ogen: voorzichtig enkele minuten spoelen met water.

21,95 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 18,14 €