AROMATIC • 89 • Geparfumeerd wasverzachter

Het is een genot om elke keer dat je een nieuw kledingstuk aantrekt te genieten van de zachtheid en de pluizigheid!


Inhoud 1000ml
Doeltreffendheid geeft de stoffen zachtheid en luchtigheid en verrijkt de stof met unieke aroma's
Topnoten sinaasappel, perzik, roze peper, watermeloen.
Hartnoten lavendel, jasmijn, patchouli, roos
Basisnoten kamille, muskus, tonka, vanille. 

Dankzij de unieke samenstelling houdt de geparfumeerde wasverzachter de kwaliteit van de stof intact en geeft deze een aangename zachtheid. Daarom zullen je favoriete kleren je nog langer blij maken. Na het wassen zal de stof minder statische lading afgeven en zal het strijken vlotter verlopen. De geur van CONEGÒN zit ook verwerkt in de wasverzachter. Tijdens elke wasbeurt zal deze geur de stof met exclusieve aroma's verrijken. Telkens na het wassen van kleding of beddengoed geniet je van de aangename geuren van sinaasappel, muskus en vanille. Om een langdurige intensiteit van de geur te garanderen, is het aanbevolen om tegelijkertijd CONEGÒN wasmiddel te gebruiken. Dit wasmiddel verwijdert gemakkelijk hardnekkige vlekken en geeft een luxueus gevoel. De gemakkelijke en snelwerkende wasverzachter houdt de stof van de kleren intact en geeft ze een aangename zachtheid en zorgt ervoor dat je actief kan genieten van het leven!

Onze wasverzachter samengevat:
Geeft stoffen zachtheid en pluizigheid.
Na het wassen geeft de stof minder statische ontlading af en is gemakkelijker te strijken.
Behoudt de kwaliteit van de stof.
Bevat het geuraroma CONEGÒN, dat langdurig in de stof aanwezig blijft.
1 dop is voldoende voor 10 T-shirts of 3 kg kleding.
Inhoud - 1000 ml
Vervaardigd in Litouwen.

Ingrediënten: Cationic surfactants PAM ≤ 5%, propan-2-ol ≤ 5 %, nonionic surfactants PAM < 5%, parfum (benzyl salicylate, iso E super, linalool, helional, hydroxycitronellal), preservative (dimethylol glycol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Opgelet: Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen, gebruik bescherming voor de ogen (gezicht). Vermijd dat de wasverzachter in contact komt met de ogen of de mond. Na contact met de huid: spoel de huid af met water. Na contact met de ogen: voorzichtig enkele minuten spoelen met water

19,95 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 16,49 €