AROMATIC • 89 • Geurkaars - Verschillende geuren beschikbaar!

Van de rust van de sterrenhemel tot gezellige gesprekken 's avonds. De door ons gemaakte palmwas kaarsen vullen je huis niet alleen met unieke aroma's, maar ook met warmte.

Passie vol romantiek, een maaltijd boordevol gezelligheid of een rustgevende sfeer - de vlammen van kaarsen helpen dit alles te creëren. Onze handgemaakte kaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige natuurlijke palmwas en worden zorgvuldig gegoten in een luxueuze glazen pot. De gekozen geur gaat gepaard met een kleur, die licht, donker of vleeskleurig kan zijn. Het gestaag branden van de kaars wordt aangevuld met een wervelende dans van aromatische vlammen, die iedereen zal doen ontspannen. Wij raden aan de kaars maximaal 3-4 uur te laten branden, zodanig dat de door de kaars gecreëerde ervaringen je niet alleen vandaag, maar ook in de komende dagen gelukkig kunnen maken. Het is belangrijk dat de lont niet langer is dan 1 cm, en het is ook belangrijk om resten van de gedoofde kaars te verwijderen. Als je merkt dat de vlam minder intens is geworden en de verspreide aroma's niet meer zo intens zijn als voorheen, stellen we voor de kaars uit te blazen en de was opnieuw te laten uitharden. De gekozen combinatie van geur en kleur van de geurkaars zal zorgen voor een onvergetelijke avond!

Onze palmwas kaars samengevat:
Een kaars in een zwart potje.
Aan elke geur is een kleur toegekend: licht, donker of vleeskeurig.
Gemaakt van natuurlijke palmwas.
Intense en aanhoudende geur.
Het is belangrijk om de resten van de kaars te verwijderen nadat ze is gedoofd.
Geproduceerd in Litouwen.

Attentie: Bewaar de kaars op een hittebestendig dienblad, dat de uitgevloeide was opvangt. Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter. De lont mag niet langer zijn dan 1 cm. Plaats de brandende kaars niet in de buurt van brandbare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. De brandende kaars niet transporteren. Plaats de brandende kaars niet in de tocht. Doof de kaars met een speciale dop. Laat de kaars niet in direct zonlicht staan. De kaars mag maximaal 3-4 uur branden. Wij adviseren de kaarsen binnen 12 maanden te gebruiken.

Kies een variant:

31,95 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 26,40 €