AROMATIC • 89 • Safine (Arminas Jasikanos GOLD Edition)

Inhoud 50ml / 1.69fl. oz.
Doeltreffendheid tot 40 m2 / 430 sq. ft & duurt tot 90 dagen
Riet Vezel, zwart, 6st, 25cm / 9.84 inch
Afmetingen breedte 4cm x hoogte 7cm
Topnoten frambozen, passievrucht, perziken en kassie
Hartnoten lelietje-van-dalen, heliotroop, jasmijn
Basisnoten sandelhout, vanille, patchouli, muskus 

Weelde, verfijning, elegantie - de eigenschappen die worden gecreëerd door onze geuren op basis van olie, die gemaakt zijn van zorgvuldig geselecteerde en op elkaar afgestemde ingrediënten van topkwaliteit. De exclusieve samenstelling van geuren zal je verrassen met aangename en kleurige ervaringen, waar je ook bent. Het duo van elegante fles en geperste vezelstokjes maakt het mogelijk om zowel thuis als op kantoor een omgeving boordevol opmerkelijke aroma's te creëren. De op elkaar afgestemde parfums zijn intens en blijven lang hangen in een geventileerde, warme en droge ruimte, vooral als de stokjes minstens 1-2 keer per week worden omgedraaid. Slechts 50 milliliter luxe en genot vergezelt en begroet je zelfs tot 90 dagen lang! Wij adviseren alle zes stokjes te gebruiken voor ruimtes tot 40m2, zodat je in elke hoek kan genieten van de uitgesproken aroma's. Het flesje, de geur en de stokjes zijn verpakt in een stijlvolle zwarte doos. De aanwezigheid van de door jou gekozen geur zal dus slechts één van de vele elegante ervaringen zijn.!

Beknopt over onze Reed diffuser, 50ml. Classic collection:
Gemaakt op biologische basis
Op oliebasis, gaat langer mee
Intense geur, die zelfs tot 90 dagen blijft hangen
De geur is intenser voelbaar in een geventileerde, warme en droge ruimte
Zwarte 25 cm lange en 3 mm brede staafjes van geperste vezels
De geur is intens voelbaar in ruimtes tot 40 m2 wanneer alle zes stokjes worden gebruikt.
Het is raadzaam om de stokjes minstens één of twee keer per week om te draaien
Verpakt in een zwarte stijlvolle doos
Vervaardigd in Litouwen.

Bestanddelen: ISO GAMMA SUPER, Benzyl salicylate, Ethyllinalool, 2,2,6-trimethyl-α-propylcyclohexanepropanol, (Z)-3-hexenyl salicylate, 3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde, Geranyl acetate, (E)-3-methyl-5-cyclopentadecen-1-one, Cyclododecane (ethoxymethoxy), Linalyl acetate, Isolongifolanone, Piperonal, d-Limonene, Coumarin, Koavone, Beta-Damascenone.

Attentie: Wij raden aan de fles op een veilige plaats te bewaren waar er geen risico op morsen aanwezig is. Plaats het flesje met de geurende vloeistof niet op plastic, geverfde en gelakte oppervlakken. Buiten bereik van kinderen houden. Bij inslikken een dokter raadplegen. Uit de buurt van warmtebronnen, hete oppervlakken, vonken, open vuur of andere ontstekingsbronnen bewaren. Contact met ogen, huid of kleding vermijden. Het product is 12 maanden houdbaar vanaf de openingsdatum.

34,95 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 28,88 €