AROMATIC • 89 • Schuimend afwasmiddel

Schuimend, natuurlijk, doeltreffend - dat zijn de kenmerken van een uitzonderlijk schuimend afwasmiddel met natuurlijke hennepolie.


Inhoud 300ml
Doeltreffendheid verwijdert effectief vet, etensresten of opgedroogde vlekken
Samenstelling met natuurlijke hennepolie

Het schuimende afwasmiddel verwijdert onmiddellijk al het vuil en laat je vaat glanzen. Ons natuurlijk schuimend vaatwasmiddel met hennepolie staat klaar om het afwassen te vergemakkelijken. Dit product is voor de handwas van diverse potten, pannen, schalen, glazen, kopjes en ander keukengerei. Het product is samengesteld op basis van plantaardige oorsprong. Het bevat daarom geen aromatische koolwaterstoffen, organische fosfaten, kleurstoffen, formaldehyde en oplosmiddelen. Dankzij deze eigenschappen behoudt het afwasmiddel een neutrale pH-waarde, veroorzaakt het geen huidirritatie en is het geschikt voor mensen met een geurallergie. Bij de afwas volstaat het om een kleine hoeveelheid van de schuimende vaatwasser op de spons of rechtstreeks op het af te wassen vaatwerk te gieten. Tijdens het afwassen zal het product snel en doeltreffend vet, opgedroogde etensresten of ander vuil verwijderen. Het schuimende afwasmiddel, dat gemakkelijk en snel werkt, laat geen vuil achter, en elke keer, na het afwassen, zal je onder de indruk zijn van de glans!

Ons afwasmiddel samengevat:
Krachtig schuimend afwasmiddel met hennepolie
Gemaakt op basis van plantaardige oorsprong, zonder kleurstoffen
Behoudt een neutrale pH-waarde
Veroorzaakt geen huidirritatie
Geschikt voor mensen met een geurallergie
Verwijdert doeltreffend vet, opgedroogde etensresten of ander vuil
Inhoud - 300 ml
Geproduceerd in Litouwen.

Ingrediënten: Aqua, anionic PAM 5 - 15%, amphoteric PAM <5%, non-ionic PAM <5%, preservative (dimethylol glycol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone), hemp oil.

Attentie: Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag veiligheidshandschoenen, gebruik bescherming voor de ogen (gezicht). Pas op dat je het afwasmiddel niet in je ogen of mond krijgt. Na contact met de huid: was de huid met water. Na contact met de ogen: voorzichtig enkele minuten spoelen met water.

8,95 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 7,40 €