AROMATIC • 89 • Wasmiddel met hennepolie

Vlekken van gras, aarde of vet. Dit zijn slechts enkele vleksoorten die gemakkelijk te verwijderen zijn met het milde wasmiddel met hennepzaadolie.

Inhoud 1000ml
Doeltreffendheid verwijdert effectief vet, melk, bloed, gras en andere vlekken
Samenstelling met natuurlijke hennepolie 

Bijna iedereen wordt in de hectiek van het leven geconfronteerd met allerlei vlekken op zijn kleding - of het nu een broek is die vies is van de aarde, of een T-shirt dat 'versierd' is met vetvlekken na het koken, of een trui met wijnvlekken, die ontstaan zijn na een gezellig feestje in gezelschap van vrienden. We hebben een mild wasmiddel met hennepzaadolie ontwikkeld om te voorkomen dat zulke incidenten problematisch worden. Dit product is geschikt voor de handwas en voor het wassen in verschillende soorten wasmachines. Kenmerkend voor het product is dat het neutraal is en dat kleding na het wassen ermee geen specifieke geur van een wasmiddel heeft. Gemaakt op basis van plantaardige oorsprong. Door deze eigenschappen beschermt het wasmiddel de kledingstukken, veroorzaakt het geen huidirritatie en is het geschikt voor kinderen en mensen met een geurallergie. Het product is doeltreffend bij wassen op een temperatuur van 15-60 ºС graden. Daarom worden vlekken van vet, melk, bloed, gras, wijn, thee en andere doeltreffend verwijderd. Aanbevolen voor gekleurde en zwarte stoffen. Het wasmiddel, dat gemakkelijk en snel werkt, zal alle vlekken verwijderen, het textiel van de kleding intact houden en je in staat stellen actief te blijven genieten van het leven!

Ons wasmiddel met hennep samengevat:
Hoogwaardig wasmiddel met hennepzaadolie
Gemaakt op basis van plantaardige oorsprong, bevat geen kleurstoffen, is geurloos
Veroorzaakt geen huidirritatie, beschermt textiel
Is geschikt voor baby's, kinderen en mensen met een geurallergie
Verwijdert doeltreffend vlekken van onder andere vet, melk, bloed en gras
Inhoud - 1000 ml
Geproduceerd in Litouwen.

Ingrediënten: anionic surfactants, nonionic surfactants, EDTA and its salts, enzymes, preservative, dimethylol glycol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, hemp oil.

Attentie: Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag veiligheidshandschoenen, gebruik bescherming voor de ogen (gezicht). Zorg ervoor dat je het wasmiddel niet in je ogen of mond krijgt. Na contact met de huid: was de huid met water. Na contact met de ogen: voorzichtig enkele minuten spoelen met water.

14,95 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 12,36 €