Wierook Marco Polo's Treasures Lemongrass

Handgemaakte 100% natuurlijke wierook Citroengras. Gemaakt naar traditioneel Vedisch recept. Wierook wordt sinds lange tijd gebruikt bij gebed, yoga, meditatie, zuivering en religieuze rituelen in vele tradities.


Verpakking: Karton/papier
Geproduceerd in: India


Productspecificaties
100% natuurlijke ingrediënten, goedgekeurd door ECOCERT-greenlife
Handgemaakt, met oog voor mens en mileu
Geen (petro)chemische ingrediënten
10 stokjes per doosjes
Lengte per stokje: 23 cm (9 inch)
Brandtijd per stokje: 60-80 minuten


Marco Polo's Treasures wierook van Fiore d'Oriente
De laboratoria van Fiore d'Oriente in Balgalore, India, zijn verantwoordelijk voor het selecteren van de beste grondstoffen en het voorbereiden van de Masala-mix waaruit de wierookstokjes zijn gemaakt. De wierook wordt via de lucht binnen een week bezorgd bij de ateliers van Fiore d'Oriente in Italië om altijd een vers product te hebben.

De wierook masala (melange) is gemaakt van honing, zeldzame houtpoeders, essentiële oliën, kruiden en exclusieve harsen om zachte wierookstokjes te maken die een unieke geur vrijgeven met verbluffende kwaliteit. Er worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, zonder chemische parfums of minerale oliën. De masala wordt bereid volgens hetzelfde geheime recept als 400 jaar geleden, zoals voorgeschreven door de oude Vedische leringen, de stand van de maan, banen van de zon en andere planeten en zeer kostbare traditionele geheimen.


Ingrediënten
Honing, kokos-houtskoolpoeder, Machilus macranta-gom, Ailanthus malabarica-gom, Ailanthus malabarica-poeder, Cymbopogon flexuosus essentiële olie.

5,45 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 4,50 €