AROMATIC • 89 • Reinigende handengel

We reizen allemaal graag, houden picknicks op het platteland of verkennen uit nieuwsgierigheid onbekende plekken in de stad, maar het is niet altijd mogelijk om onze handen schoon te houden.


Inhoud 50ml / 1.69fl. oz.
Doeltreffendheid de gel desinfecteert, reinigt en hydrateert effectief de huid van de handen
Topnoten mandarijn, sinaasappel, kumquat.
Hartnoten zwarte bessenblad, lelietje-van-dalen, jasmijn, abrikoos.
Basisnoten sandelhout, amber, vanille, witte muskus. 

De met glycerine verrijkte handgel heeft reinigende, desinfecterende en hydraterende eigenschappen die zorgen voor handhygiëne en zachtheid in verschillende situaties. De vitamine B in de formule draagt ook effectief bij aan het hydrateren en verzachten van de huid, waardoor deze handgel ideaal is voor elk huidtype. De gel met milde consistentie verwijdert doeltreffend opgehoopt vuil en beschermt je handen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Om van de voordelen van de reiniger te genieten, wrijf je gewoon een beetje gel in je handpalm en verdeel je het gelijkmatig tussen je vingers tot het geabsorbeerd is. De formule is doordrenkt met natuurlijke geuren om je handen te verrijken met luxueuze aroma's en het handige flesje van 50 ml is perfect om overal mee naar toe te nemen.!

Ingrediënten: vitamin B5, glycerine, 70% denatured alcohol, perfume

Waarschuwing: Reinigende handgel is uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. Voorkom dat je de gel in je ogen of mond krijgt. Na opening 12 maanden houdbaar.

6,95 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 5,74 €