Onze merken: Zorgvuldig uitgekozen voor enkel TOPkwaliteit!

Millefiori - geuren met sensatie

Om uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, toilet of gang op een decoratieve manier te voorzien van een heerlijke geur zijn de Millefiori Milano geurstokjes de perfecte keuze.

Door de unieke samenstelling van de Millefiori Milano huisparfums in combinatie met de speciaal geselecteerde stokjes, verspreidt de geur zich op een subtiele manier, waardoor het parfum niet overheersend aanwezig is.

De geuren van Millefiori Milano vertellen een verhaal die emoties kunnen oproepen en waarmee u uw persoonlijkheid kunt uiten in een ruimte. Hierdoor zorgen de geuren dagelijks voor een plezierig moment in uw huis.

In ons assortiment:

- Kamersprays Millefiori Milano

- Geurstokjes Millefiori Milano

- Autoparfum Millefiori Icon

- Geurstokjes Millefiori Zona

Ottoman - verander je badkamer in een wellness-oase

Ottoman Atelier zijn eersteklas cosmetica-, wellness- en verzorgingsproducten, met aandacht voor detail en uitstekende kwaliteit. Ottoman producten creëren een wellness beleving, gewoon bij je thuis. Geef je zintuigen de ruimte en laat je meevoeren naar de sferen uit de sprookjes van 1001 nacht.

Marco Polo's Treasures - Reis de wereld rond met deze wierook!

De Marco Polo's Treasures wieroken worden gebruikt voor zuivering en afstemming op onze oerervaringen en herinneringen uit het verleden. De Marco Polo Treasures wierook kan altijd gebruikt worden voor gebed, yoga, meditatie, zuivering en religieuze rituelen van elke soort. De wierookstokjes worden volledig met de hand gemaakt. Het branden van deze wierook geeft vrede en sereniteit, ze worden gemaakt in vredige en rustige omstandigheden.

Bach - 100% natuurlijke producten

Les fleurs de bach authentiques producten zoals de roll-on en de kamerspray zijn biologisch geproduceerd en bereid volgens de methode van Dr. Bach en is ecocert en organic gecertificeert.

PURE | NATURAL | BEAUTIFUL.

De wellness- en geurproducten van Song of India zijn een viering van het natuurlijke en holistische leven.

In een poging om een ​​delicaat evenwicht te vinden tussen lichaam en geest, zijn al de producten ontworpen om je ziel te verrijken en te stimuleren.
Gebaseerd op de principes van de oude wetenschap van ayurveda, worden de producten vervaardigd volgens eeuwenoude Indiase tradities en methoden.
Song of India gelooft sterk in teruggeven aan de samenleving, daarom gaat een deel van de opbrengst naar het onderwijs en de verbetering van kansarme kinderen.
Kom, ervaar de pure vreugde van natuurlijke goedheid!

Aromatic •89• - We touch your feelings

Aromatic •89• is een Litouws merk van luxe, hoogwaardige geurproducten en speciale aroma's.

Ons doel is elk huis, elke auto en elke persoon te bereiken die onze geuren wil leren kennen en er verliefd op wil worden.

Onze missie is het verzekeren van de ontwikkeling van populaire, luxe en hoogwaardige geurproducten door zakelijke kansen te creëren voor de merkvertegenwoordigers en zakelijke klanten.

Onze visie is om een marktleider te worden in deze industrie en om een wereldwijd erkend merk te worden.

Onze waarden zijn:

Kwaliteit: wij streven ernaar dat onze producten van zeer hoge kwaliteit zijn en aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

Professionaliteit: wij werken professioneel en verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Teamwerk: Wij werken als een team om onze doelen te bereiken en de tevredenheid van onze klanten te garanderen.

Integriteit: Wij handelen altijd op een eerlijke en ethische manier en zorgen ervoor dat onze klanten alle relevante informatie en diensten van topkwaliteit krijgen.

Respect: Wij respecteren onze klanten, werknemers en partners en onderhouden goede relaties en samenwerking.

Leiderschap: Wij streven ernaar de leiders in de sector te worden en hoge kwaliteitsnormen voor producten en diensten vast te stellen.