Ottoman Argan Spa Shampoo Royal Amber

Ottoman Argan Spa Shampoo is verrijkt met keratine dat een beschermende film rond het haar creëert en helpt vocht vast te houden. Voorziet de haarwortels rijkelijk van voedingsstoffen waardoor het haar glanzend en gezond blijft. Een wellness-ervaring van een klasse apart, gewoon bij je thuis.
Geurprofiel: Royal Amber.

Hoe te gebruiken
Breng de gewenste hoeveelheid aan op nat haar en masseer zachtjes in, daarna grondig uitspoelen.

Ottoman - verander je badkamer in een wellness-oase
Ottoman Atelier zijn eersteklas cosmetica-, wellness- en verzorgingsproducten, met aandacht voor detail en uitstekende kwaliteit. Ottoman producten creëren een wellness beleving, gewoon bij je thuis.

De geschiedenis van de zeepmakers van de familie Ileri gaat terug tot het einde van de 16e eeuw. Toen al bestond er een rijke bad- en hamamcultuur in het Ottomaanse Rijk. De kostbare zepen waren destijds alleen voorbehouden aan de heersers en waren meen zeer geliefd geschenk voor voorname gasten.

De hammam is meer dan alleen een ruimte om het lichaam te reinigen. Het is ook een plek waar geest en ziel zich kunnen ontspannen en weer in balans komen. Geef je zintuigen de ruimte en laat je meevoeren naar de sferen uit de sprookjes van 1001 nacht.

Inhoud ml 400

5,95 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 4,92 €