Wierook Marco Polo's Treasures White Sage

In 1988 werd Fiore d'Oriente in samenwerking met een aantal families uit India opgericht, om de allerbeste wierook te produceren en klanten te bedienen met een zuiver product van 100% natuurlijke grondstoffen. Inmiddels is deze wierook zelfs Ecocert gecertificeerd.

De wierookstokjes worden volledig met de hand gemaakt. Het branden van deze wierook geeft vrede en sereniteit, ze worden gemaakt in vredige en rustige omstandigheden.

Witte salie (Salvia apiana)
Oorsprong: Witte salie (Salvia apiana) is een wintergroene struik die in het zuidwesten van de Verenigde Staten en het noordwesten van Mexico voorkomt. Het is een plant die droge grond, volle zon en weinig water nodig heeft.
Gebruik: Sinds lange tijd wordt witte salie gebruikt door inheemse Amerikanen bij verschillende zuivering ceremonies.In 1988 werd Fiore d'Oriente in samenwerking met een aantal families uit India opgericht, om de allerbeste wierook te produceren en klanten te bedienen met een zuiver product van 100% natuurlijke grondstoffen. Inmiddels is deze wierook zelfs Ecocert gecertificeerd.

5,25 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 4,34 €